Ga naar de beginpagina van Knie.nl
(sponsor)

Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Knie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Knie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

r.lankamp-timmer

Geschreven op: Vrijdag 5 Oktober 2007 om 22:31
Ongepast of beledigend?

heb 12 april in verband net blaaskanker 2 ruggeprikken gehad geen van beide werkte het prikken deed ontzettend veel pijn.in juli ben ik nogmaals geholpen weer met een ruggeprik die werkte wel maar okk deze heeft mij pin gedaan.
nu heb ik no steeds last hiervan voel me vaak misselijk en heb hoofdpijn
wie heeft deze ervaring ook gehad en wat is er aan gedaan?


groetjes ,relfina 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Fťlice op Zondag 7 Oktober 2007 om 14:18 Ongepaste reactie?

Hallo,

Terug naar het ziekenhuis! Je hebt waarschijnlijk een lek! Is niet zo erg, wel heb je er inderdeed vreselijke hoofdpijn van. Kunnen ze verhelpen met een bloodpatch. Ze nemen dan bloed uit je arm af en spuiten dit in je rug in op de plaats van het lek. Is wel weer een ruggenprik, maar even op de tanden bijten en je hoofdpijn is onmiddelijk weg!

Ik heb het ook 2x voorgehad en nu wil ik enkel nog volledige narcose.

Succes!


Geschreven door: jeannette-700 op Zondag 7 Oktober 2007 om 14:21 Ongepaste reactie?

en wat is nu de link naar het knieforum????????


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Knie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Letselschade verhalen